Loading...
Eerst het kind, dan de leerling
Specialistisch onderwijs en ondersteuning onder één dak

AANDACHT

Aandacht voor het individuele kind en de ontwikkeling

Jezelf kunnen zijn in een veilige, sociale omgeving

IEDER KIND

verdient een kans op een mooie toekomst

SBO It Oerset

Sommig kinderen hebben extra ondersteuning nodig tijdens hun basisschooltijd. SBO It Oerset is een school voor speciaal basisonderwijs waar specifieke aandacht voor leren en zorg is. Dit wordt gegeven door een team van betrokken leerkrachten en specialisten. Op It Oerset word je wie je bent, dat is waar wij naar streven. Wij werken vanuit de visie eerst het kind, dan de leerling'. Een kind dat prettig in zijn vel zit, vertrouwen krijgt en de school als een veilige omgeving ervaart, komt tot maximale groei. Door deze werkwijze leggen wij samen een stevig fundament voor het voortgezet onderwijs en de verdere toekomst.

Virtuele tour

Team

 

Ambion in Onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

Ambion

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek.

U kunt hiervoor klikken op onderstaande knop. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen
Top