SBO It Oerset

Sommige kinderen hebben extra ondersteuning en zorg nodig in hun basisschooltijd. It Oerset is een school voor speciaal basisonderwijs waar deze specifieke zorg gegeven wordt door een professioneel team van specialisten. Door veel persoonlijke aandacht en het geven van structuur is ons eerste doel de persoonsontwikkeling. Eerst het kind, dan de leerling. Een kind dat prettig in zijn vel zit en school als een veilige omgeving ervaart, komt tot maximale ontwikkeling. Daarmee leggen we samen een stevig fundament voor het voortgezet onderwijs en de verdere toekomst. 

Mike van der Meer

“Ik vind de school super!”

Wietze Nuwolt

“Elk kind in z’n waarde laten en in z’n talenten stimuleren”

Sietske Krist

“Mogen zijn wie je bent of wat je wilt worden, in een veilige omgeving”

Virtuele tour

Gezonde school & special heroes

Wij zijn een gezonde school ‘sport en bewegen’ daarnaast werken wij ook intensief aan het welbevinden van leerlingen. In oktober 2017 zijn wij een samenwerking met Special Heroes gestart. In het programma van Special Heroes staan de leerlingen en hun sportwensen centraal.

Groei!

Aandacht voor hoofd, hart en handen vinden wij belangrijk. Om te kunnen leren helpt ‘lekker in je vel zitten’. Dit betekent dat wij op It Oerset op de verschillende manieren aandacht besteden aan een actieve en gezonde leefstijl.

Team

Nieuws

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Binnen Ambion is één speciale school voor basisonderwijs: It Oerset in Heerenveen. Daar waar het niet lukt om op of één van de reguliere basisscholen het onderwijs af te stemmen op de behoeften van een leerling, is plaatsing op een speciale basisschool mogelijk. Lees hier meer over het aanmelden van uw kind.

Meer Informatie