SBO It Oerset

Sommig kinderen hebben extra ondersteuning nodig tijdens hun basisschooltijd. SBO It Oerset is een school voor speciaal basisonderwijs waar specifieke aandacht voor leren en zorg is. Dit wordt gegeven door een team van betrokken leerkrachten en specialisten. Op It Oerset word je wie je bent, dat is waar wij naar streven. Wij werken vanuit de visie eerst het kind, dan de leerling'. Een kind dat prettig in zijn vel zit, vertrouwen krijgt en de school als een veilige omgeving ervaart, komt tot maximale groei. Door deze werkwijze leggen wij samen een stevig fundament voor het voortgezet onderwijs en de verdere toekomst.

Mike van der Meer

“Ik vind de school super!”

Wietze Nuwolt

“Elk kind in z’n waarde laten en in z’n talenten stimuleren”

Sietske Krist

“Mogen zijn wie je bent of wat je wilt worden, in een veilige omgeving”

Virtuele tour

Gezonde school & special heroes

Wij zijn een gezonde school ‘sport en bewegen’ daarnaast werken wij ook intensief aan het welbevinden van leerlingen. In oktober 2017 zijn wij een samenwerking met Special Heroes gestart. In het programma van Special Heroes staan de leerlingen en hun sportwensen centraal.

Groei!

Aandacht voor hoofd, hart en handen vinden wij belangrijk. Om te kunnen leren helpt ‘lekker in je vel zitten’. Dit betekent dat wij op It Oerset op de verschillende manieren aandacht besteden aan een actieve en gezonde leefstijl.

Team

Nieuws

SBO It Oerset Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden